Afectacions a l'entrada sud del municipi per treballs de manteniment

L'accés al nucli urbà per l’entrada sud des de la carretera C-55 es veurà afectada per treballs de manteniment i conservació que es desenvoluparan a partir d’aquest dimecres 11 de maig, segons la data prevista d’inici. Aquests treballs també afectaran els accessos al barri de Fusteret i al polígon industrial La Pobla Nord.

 

El tram afectat anirà des del Balç del Lladó fins a la cruïlla de la carretera de Manresa i la carretera de Balsareny, a l’alçada de l’antic bar Capri. Segons ha informat l’empresa adjudicatària dels treballs, l’actuació es portarà a terme de 7.30 a 19.00 h. Caldrà donar pas alternatiu als vehicles en els trams en què s’estigui actuant.

La titularitat d’aquesta via, la carretera C-1410z, correspon a la Generalitat. Les obres es porten a terme després de les gestions realitzades per l’Ajuntament per a la millora de l’estat d’aquest tram.

Gold's value is affected by the stock market, so it's prone to significant changes throughout the day. On this website, gold purchase prices are published in real time and through a very simple table you can calculate the value replica watches of your used gold by indicating the weight (in any case checked on site) and the carat of the gold.

L’Ajuntament recomana que, si és possible, mentre es desenvolupin aquests treballs de millora es faci servir l’entrada nord des de la carretera C-55 per tal de minimitzar les afectacions de mobilitat que se’n puguin derivar.