REMOSA s’incorpora al Grup ACO, per a potenciar els lideratges d’ambdues companyies

ACO Productos Polímeros SAU (ACO Iberia), empresa líder a Espanya i Portugal en sistemes d’escorrentia, canalització y gestió d’aigües pluvials, ha adquirit l’ empresa RECUBRIMIENTOS Y MOLDEADOS S.A. (REMOSA), especialista en disseny i fabricació de solucions pel tractament, la depuració i la regeneració d’ aigües residuals per tal de potenciar els lideratges de les dues companyies, sumant línies de productes complementaris i estratègics dins el sector.

L’empresa Surienca, REMOSA és un referent dins del mercat espanyol en la fabricació i distribució de solucions per a la separació, depuració i reutilització d’aigües residuals domèstiques i industrials en Polièster Reforçat en Fibra de Vidrio (PRFV). La compra de REMOSA per ACO Iberia representa un impuls dins l’estratègia i el posicionament en el sector del Water Treatment, una línia en la que la companyia s’ha centrat i on està fent les inversions més rellevants, en I+D en els últims anys.

Segons Miguel Rovira, director general d’ ACO Iberia, "L’adquisició de REMOSA, representa una gran oportunitat per a potenciar el negoci de les dues companyies, amb el  manteniment de l’actual organització productiva, comercial i aprofitant el màxim les sinergies en la investigació i en el desenvolupament del mercat. ACO i REMOSA juntes donen encara més sentit a la missió del nostre grup: ” Protegir a les persones de l’ aigua i a l’ aigua de les persones”

 

De la seva part, Valentí Reguant, director general de REMOSA, ha dit que "ACO Iberia, gràcies als seus recursos i dimensió internacional, es el partner ideal per tal d’assegurar el futur de l’empresa fent possible l’expansió a nous mercats como el sud americà i el Nord d’Àfrica.

ACO i REMOSA comparteixen un alt compromís en la investigació per a la millora de solucions pel tractament d’aigües residuals, aprofitament d’aigües de pluja i Regeneració d’aigües Grises, sempre pensant amb la millora del medi ambient.

Sobre ACO Iberia

ACO Iberia és una empresa industrial fundada en 1998 que ofereix una amplia gama de canaletes de drenatge ,embornals, tapes de registre, separadors d’ hidrocarburs i greixos, canalitzacions en acer inoxidable i estacions de bombeig, entre d’ altres.

Amb seu central a Maçanet de la Selva (Girona), compte amb oficines comercials a Madrid, Oporto i Lisboa.  Amb un total de a 64 treballadors, arribant a superar la xifra de 20 milions d’euros el 2021. Des d’ Espanya, comercialitza també les seves solucions i sistemes a Colòmbia, Xile i Brasil, països on compta amb filial pròpia i planta de producció a Brasil.

ACO Iberia és la filial dins la Península Ibérica del Grupo ACO; una empresa familiar d’ origen alemany, líder mundial en sistemes de drenatge d’aigües pluvials, industrials i d’ ús domèstic. El grup és present a 46 països en tot el món, amb un total de 36 plantes de producció dins els cinc continents. Amb un equip humà format per més de 5.000 persones, el grupo ha generat un volum de negoci superior a 1.000 milions d’euros el 2021.

Sobre REMOSA

Fundada l’any 1981, REMOSA fabrica i distribueix solucions en Polièster Reforçat en Fibra de Vidre (PRFV) per a la separació, depuració i  reutilització d’ aigües residuals domèstiques i industrials. La seva seu central es troba a Súria (Barcelona) i compta amb una altra unitat productiva a Noblejas (Toledo). Actualment compte amb una plantilla de 60 persones i va generar una xifra de negocis al voltant dels de 6,5 milions d’ euros el 2021.

L’ empresa també distribueix els seus productes a Portugal i al sud de França.

En els últims 10 anys, ha instal·lat més de 30.000 equips de regeneració i depuració d’ aigües residuals a tot el món.