Sessió informativa: Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa?

Properament entrarà en vigor una nova normativa de facturació que implicarà la fi de les factures complertes i simplificades (tiquets de caixa) tradicionals.

A partir de l’1 de juliol de 2025 tots els professionals que desenvolupeu una activitat econòmica haureu de comptar amb un registre informàtic de factures i tiquets, emeses mitjançant un programa de facturació acreditat per l’AEAT.

A més, en un termini no superior a dos anys també caldrà que estigueu preparats per facturar electrònicament en les transaccions que realitzeu entre professionals.

Per explicar-vos amb més detall com us afectarà el nou reglament de facturació i posar sobre la taula recursos i eines que teniu disponibles per adaptar-vos a la nova normativa, us convidem a la jornada informativa que hem organitzat amb l’Ajuntament de Súria i l’Oficina Accelera Pime Rural Barcelona de la Catalunya Central, el proper dimarts 12 de març a les 15h, a local del Barri Sant Jaume (c/ Sant Jaume s/n  - accés directe  pel passatge entre Cal Gal i Braseria Fusteret)

Podeu confirmar assistència a info@aesuria.cat​ indicant nom, cognoms, DNI i telèfon de contacte de la persona que hi assistirà o al telèfon 639 339 417