Digitalització a les PIMES: Impulsant el Futur Empresarial

En un esforç per abraçar la revolució digital i proporcionar suport essencial a les petites i mitjanes empreses (PIMES), la nostra Associació ha establert una col·laboració amb l'Oficina Accelera Pime Rural Barcelona. L'objectiu principal és apropar les oportunitats de digitalització a les empreses locals.

L'Oficina Accelera Pime Rural Barcelona és coneguda per les seves diverses iniciatives destinades a sensibilitzar i ajudar les PIMES en la seva digitalització. Aquestes accions inclouen actes i jornades de divulgació, sessions d'assessorament personalitzat amb assessors tecnològics especialitzats, i suport per sol·licitar ajuts com el "Kit Digital".  Aquest últim, és una oportunitat extremadament beneficiosa per a les PIMES que busquen abraçar la digitalització. L'oficina us ajuda a gestionar la sol·licitud d'aquest ajut i us orienta en la selecció dels proveïdors homologats. Us convidem a contactar mitjançant correu electrònic a info@aesuria.cat o trucant al telèfon 639 339 417. Us gestionarem una visita amb la persona responsable de l'Oficina Accelera Pime Rural.

Per altra banda, amb motiu de la imminent obligatorietat de la facturació electrònica, a més de la importància de la digitalització com a palanca de creixement de les empreses, des de l'Associació hem previst un seguit d'actuacions amb l'OAPR, com un cafè digital sobre digitalització i diverses sessions d'assessorament individual.

L'Oficina Accelera Pime Rural Barcelona és un programa subvencionat de PIMEC amb el suport de la Diputació de Barcelona, que estarà operatiu fins al 31 d'agost de 2024. Per obtenir més informació, podeu visitar el seu lloc web oficial a www.oapbarcelona.com.