Arriba la 19a Fira Medieval d'Oficis a Súria

El proper cap de setmana, 12 i 13 de novembre, el Poble Vell de Súria tornarà a ser una vila medieval, amb la arribada de la 19a edició de la Fira Medieval d'Oficis, a més activitats i recreacions històriques.

 

Després del parèntesi  a causa dels darrers anys de pandèmia, en aquesta edició la fira recupera el seu format habitual. Aquest any s'incorporen diferents actes inaugurals que es faran la nit del divendres, com el castell de focs, i la campanya comercial "Rasca i Guanya", efectuada pels petits comerciants i restauradors i l'àrea municipal de Promoció Econòmica, les quals són dues de les principals novetats que presenten a la fira. 

 

Un cop més, en aquesta edició de represa, el Poble Vell de Súria oferirà l'essència per recrear l'ambient d'una petita vila medieval, amb tallers, artesans, actuacions i grups d'animació per a tots els públics, juntament amb el suport de les entitats i els vilatans de Súria. També es podrà gaudir d'activitats estrella com el carrer de les Bruixes, o la visita guiada al Poble Vell, la qual s'efectua amb grups de places limitades i inscripcions prèvies.

 

Per més informació: https://www.suria.cat/firamedievaldoficis