Convocatòria d'ajuts econòmics empresarials

Oberta fins el proper 12 de setembre la convocatòria de l’Ajuntament d’ajuts econòmics per a empreses i professionals autònoms/es del municipi que tinguin la seva seu fiscal i/o social a Súria i que estan enfocats a fomentar la inversió empresarial al municipi i la creació de llocs de treball.

El període d’execució d’aquests ajuts fa referència a actuacions realitzades i subvencionables entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de juny de 2022. Els ajuts s’atorgaran en règim de concurrència competitiva i d’acord amb les bases de la convocatòria.

Aquests ajuts són una iniciativa de l’àrea municipal de Promoció Econòmica per tal de dinamitzar l’activitat productiva de la vila.

En total, la convocatòria d’enguany compta amb un fons econòmic de 30.000 euros. Els imports màxims i mínims dels ajuts atorgats oscil·laran en funció de les condicions de la sol·licitud i d’acord amb les bases de la convocatòria.

El contingut d’aquestes bases es pot consultar en el tauler d’anuncis de la seu electrònica de l’Ajuntament de Súria.

Per a més informació, les persones interessades poden enviar un missatge de correu electrònic a l’adreça promocio@suria.cat.