Ampliats els CNAE que poden sol·licitar ajuts per a la solvència empresarial

La Generalitat de Catalunya ha obert avui una nova convocatòria d’ajuts directes a empreses i autònoms de tots els sectors (excepte financers) que hagin patit una caiguda de la facturació arran de la pandèmia i tinguin deutes i pagaments pendents, quedant ampliats el sectors anunciats a la convocatòria que vam anunciar aqui.

L’objectiu d’aquests ajuts és cobrir els deutes pendents i el pagament de deutes derivats dels costos fixos, meritat entre l’1 de març de 2020 i el 31 de maig de 2021, procedint de contractes anteriors al 13 de març de 2021.

Les persones i empreses que ja es van presentar a l’anterior convocatòria i que complien els requisits no cal que es tornin a presentar.

A qui van dirigits:

Els ajuts van dirigits a totes aquelles empreses i professionals que es dediquen a alguna de les activitats incloses a la Classificació Nacional d’Activitats Econòmiques (CNAE), excepte les activitats financeres i d’assegurances, i les activitats d’organitzacions i organismes extraterritorials, i hagin dut a terme aquesta activitat durant el 2019 i el 2020, i ho continuin fent en l’actualitat.

Com sol·licitar els ajuts:

Els ajuts es poden sol·lictar del 21 de juliol de 2021 a les 9h fins el 30 de juliol de 2021 a les 15h, a través del formulari d’inscripció prèvia disponible aqui.